Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/krigsspe/public_html/plugins/system/advancedmodules/advancedmodules.php on line 257

Galleriet

Här hittar du gallerier från lite olika events som kan vara av intresse för oss konfliktspelare.
Är du med på någon av bilderna och vill att vi skall plocka ned bilden? Maila till oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så löser vi det!

Konvent

Borås Spelkonvent 22
34 bilder, tagna av Henrik Holmgren
Det var på detta konvent vi släppte www.krigsspel.se till allmänheten. Under fredagen arrangerade vi Ubåtsjakten samt hade ett informationsbord där vi snackade spel med intresserade besökare. Vi kände ganska omgående att vi nog hade startat någonting som saknades av många spelare.

Krigs Galore 2008
23 bilder, tagna av Henrik Holmgren
Ett mindre konvent för krigsspel fick sin premiär i Göteborg februari 2008. Mycket uppskattat arrangemang som vi hoppas återkommer.

LinCon 2005
58 bilder, tagna av Henrik Holmgren
Här arrangerade vi för första gången Krigsspelsrummet, vilket blev en stor succé! Vi hade en egen sal under hela konventet där det spelades spel långt in på natten.

LinCon 2006
55 bilder, tagna av Henrik Holmgren
Krigsspelsrummet har nu fullgjort sitt varv i konventssverige och återvänder till LinCon där allt började. Den här gången bjöds det även på micro i samarbete med arrangörer från YLVA.

LinCon 2007
51 bilder, tagna av Roger Sjögren
Krigsspelsrummet fortsätter sin resa genom Sverige. Mycket bilder på This Killing Ground i det här galleriet.